Superasto ,że udało WAm się zatwierdzić nazwę czyli po męsku załatwiona sprawa.KOSYNIERZY-the best!!!!!!!!Poszperalam troche w internecie , i natknęłam się na WAsze forum...Lacrosse to niesamowita dyscyplina, dośc często oglądam ją na eurosporcie2,ligę amerykańską rozgrywki national. Szkoda że jestem babsztylem bo chętnie bym pograła w lacrossa(uwielbiam tego typu dyscypliny....odlotowy jest też hokej i NHL)Pozdrawiam WAS chłopaki, może dzięki temu forum znajdą się jacyś chętni w Koszalinie.Byłoby fajnie.
Sekcja żeńska -OK. Tylko błagam nie sekcja chiliderek....panowie dajcie babom kije....a zobaczycie prawdziwą ADRENALINE...Pozdro...z KOszalina dla wojowniczych mężczyzn lacross
Hej VYTNIS,wielkie dzięki za zaproszenie do Szczecina, to w sumie niedaleko, ale muszę spróbować na swoim osiedlowym podwórku..(mamy fajne boisko , z przyzwoita murawą)jak uda sie zalatwić sprzęt to myśle że chętni (chętne) się znajdą.Muszę rozkręcić moje kontakty w Anglii(może tam bedzie jakiś tańszy sprzęt) bo w Koszalinie ludziska nie bardzo kumają o co mi chodzi(sprzedawcy w sklepach....HI HI)Wielkie pozdrawiam i ostatecznie nie mówie NIE, skoro znalazly się trzy chętne (to nie bedzie problemów z wiekszą ilością TRZYMAM KCIUKI!!! )Jakby co to mój drogi jestem W GOTOWOŚCI BOJOWEJ!!!POZDRAWIAM Malgosia
Właśnie o to chodzi, mam cichą nadzieję że znajdą się chętne niewiasty(fajne babeczki, w końcu nie jestem sama....)które w wolnej chwili zaanagażują się choć trochę , póki co chcę spróbować choćby w męskim gronie.A od WAS Panowie czerpie natchnienie i uczę się od profesjonalistów.Na razie nie mam sprzętu,ale to nic pomalutku....aż do skutku.Bacznie WAS obserwuję ,i uczę się .Pozdrawiam
Paaaaani Kochaaaaaana, toz to cos wspanialego! zenski lacrosse w Polsce? eee, pod wrazeniem bede:) ale zapraszajcie naszych przedstawicieli jakis na castingi do druzyny,ok? pozdro i powodzenia!
_________________ "Lacrosse is 80% mental, 15% physical, and 5% style, but it's the style that gets all the ladies" - warriorlacrosse.com
Muszę rozkręcić moje kontakty w Anglii(może tam bedzie jakiś tańszy sprzęt) bo w Koszalinie ludziska nie bardzo kumają o co mi chodzi(sprzedawcy w sklepach....HI HI)
(lekki off - top) tak. lubie to. wchodzi się do sklepu sportowego i "macie sprzęt do lacrossa?" albo kupując ochraniacz na szczękę "to do lacrossa". that's sweeet.
i - ah, kontakty w Anglii...
MY TEŻ CHCEMY CZIRLIDERKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODZIELCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]