lacrossepoland

Forum of lacrosse community in poland
Teraz jest N gru 27, 2009 6:22 am

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 25, 2008 4:36 pm 
niemowa

Superasto ,że udało WAm się zatwierdzić nazwę czyli po męsku załatwiona sprawa.KOSYNIERZY-the best!!!!!!!!Poszperalam troche w internecie , i natknęłam się na WAsze forum...Lacrosse to niesamowita dyscyplina, dośc często oglądam ją na eurosporcie2,ligę amerykańską rozgrywki national. Szkoda że jestem babsztylem bo chętnie bym pograła w lacrossa(uwielbiam tego typu dyscypliny....odlotowy jest też hokej i NHL)Pozdrawiam WAS chłopaki, może dzięki temu forum znajdą się jacyś chętni w Koszalinie.Byłoby fajnie.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 25, 2008 4:49 pm 
ma konkret nawijke

Hmmm, myślimy nad sekcją żeńską :D :>

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 25, 2008 10:26 pm 
niemowa

Sekcja żeńska -OK. Tylko błagam nie sekcja chiliderek....panowie dajcie babom kije....a zobaczycie prawdziwą ADRENALINE...Pozdro...z KOszalina dla wojowniczych mężczyzn lacross

Tytuł:
PostNapisane: Pn lut 25, 2008 11:23 pm 
ma konkret nawijke

Powstała sekcja czirliderek, bo jakoś te nasze się do kijów nie pchają :P Albo przynajmniej ten ukryty entuzjazm jeszcze się nie ujawnił ^^

Tytuł:
PostNapisane: Śr lut 27, 2008 8:11 pm 
przydupas trenejro

Malgosia - Zapraszam do Szczecina... mamy już 3 chętne do do gry w lacrosse kobiety...

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 28, 2008 1:50 pm 
niemowa

Hej VYTNIS,wielkie dzięki za zaproszenie do Szczecina, to w sumie niedaleko, ale muszę spróbować na swoim osiedlowym podwórku..(mamy fajne boisko , z przyzwoita murawą)jak uda sie zalatwić sprzęt to myśle że chętni (chętne) się znajdą.Muszę rozkręcić moje kontakty w Anglii(może tam bedzie jakiś tańszy sprzęt) bo w Koszalinie ludziska nie bardzo kumają o co mi chodzi(sprzedawcy w sklepach....HI HI)Wielkie pozdrawiam i ostatecznie nie mówie NIE, skoro znalazly się trzy chętne (to nie bedzie problemów z wiekszą ilością TRZYMAM KCIUKI!!! )Jakby co to mój drogi jestem W GOTOWOŚCI BOJOWEJ!!!POZDRAWIAM Malgosia

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 28, 2008 7:24 pm 
ma konkret nawijke

Pragnę przypomnieć, że żeński sprzęt i zasady się daleko różnią od męskich.

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 28, 2008 10:51 pm 
niemowa

Właśnie o to chodzi, mam cichą nadzieję że znajdą się chętne niewiasty(fajne babeczki, w końcu nie jestem sama....)które w wolnej chwili zaanagażują się choć trochę , póki co chcę spróbować choćby w męskim gronie.A od WAS Panowie czerpie natchnienie i uczę się od profesjonalistów.Na razie nie mam sprzętu,ale to nic pomalutku....aż do skutku.Bacznie WAS obserwuję ,i uczę się .Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Cz lut 28, 2008 11:44 pm 
gadatliwy jak ja niemoge

Paaaaani Kochaaaaaana, toz to cos wspanialego! zenski lacrosse w Polsce? eee, pod wrazeniem bede:) ale zapraszajcie naszych przedstawicieli jakis na castingi do druzyny,ok? pozdro i powodzenia!

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 29, 2008 2:13 am 
przydupas trenejro

Malgosia napisał(a):
Muszę rozkręcić moje kontakty w Anglii(może tam bedzie jakiś tańszy sprzęt) bo w Koszalinie ludziska nie bardzo kumają o co mi chodzi(sprzedawcy w sklepach....HI HI)

(lekki off - top) tak. lubie to. wchodzi się do sklepu sportowego i "macie sprzęt do lacrossa?" albo kupując ochraniacz na szczękę "to do lacrossa". that's sweeet. :-P

i - ah, kontakty w Anglii... :-P ;-)

MY TEŻ CHCEMY CZIRLIDERKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODZIELCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 110 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]