Tytuł: "Jak już coś piszecie to piszcie prawdę ..."
Napisane: Pt kwi 04, 2008 11:49 pm
prawie jak trenejro
Cytuj:
Jak już coś piszecie to piszcie prawdę bo piszecie pierdoły że głowa boli. Lacrosse rozwija się tylko w Poznaniu i wrocławiu a SZCZECIN to gdzie. Że Termin warsztatów jest do dupy i mało kto z odległych miast na miesiąc przed maturą się pojawi to nie Nasza wina. I wasze treningi 2 razy w tygodniu nie mają odniesienia do naszy 4 . Spotkajmy się tylko a ustawimy was w szeregu. I karzdy będzie pamiętał że tylko SZCZECIN się liczy o reszcie można zapomnieć.
cytat z ksiegi gosci kosynierzy.pl
Panowie, po co to? Pomyslcie zanim cos napiszecie.
hmmm... Jeżeli ktoś od nas to napisał to przepraszam za niego... Choć trochę dziwi mnie, że pisząc np. do magazynu Hokej klub wspomina tylko o sobie a nie np. też Wrocławiu Szczecinie Katowicach Warszawie ...
poprostu pogratulowac naszemu koledze Tomkowi ktory nie wykazal sie w tym przypadku za duza inteligencja... wystarczy spojrzec na bledy ortograficzne. W imieniu druzyny przepraszam. I mowie ze to byl pojedynczy wybryk a gosciu nawet sie tym nie pochwalil ...
Dołączył(a): N lis 11, 2007 2:28 am Posty: 149 Lokalizacja: Zielona Góra/ Wrocław
Nodun napisał(a):
poprostu pogratulowac naszemu koledze Tomkowi ktory nie wykazal sie w tym przypadku za duza inteligencja... wystarczy spojrzec na bledy ortograficzne. W imieniu druzyny przepraszam. I mowie ze to byl pojedynczy wybryk a gosciu nawet sie tym nie pochwalil ...
nie przepraszajcie za niego! nie wasza wina i nie jestescie za niego odpowiedzialni! zero urazy
jea jea zdrowa rywalizacja. a ze termin nienajlepszy to niestety prawda ale jedyny mozliwy. cóż poradzić. z tego co widać to chłopak ma w sobie duży potencjał tylko trzeba go dobrze ukierunkowac:D tak wiec nodun w tobie nadzieja:) a co do meczu to my tutaj bardzo chetnie:) im wiecej tym lepiej.. swoją droga ktoś od was wybiera się do nas albo do poznania na warszaty albo moze jest zainteresowany wyjazdem do Pragi na turniej (w box) ??
ej a ja mam jeszcze pytanie. Ilu Was tam gra w tym Szczecinie ? Bo mnie tez zdenerwował ten koleś szczególnie tymi tekstami o ustawianiu i treningach. Bo nawet jeśli gracie sobie 4 razy w tygodniu, to my trenujemy od września 2007... Tak jak post wyżej. Z chęcią spotkamy sie na boisku i pogramy.
_________________ my drinking team has a lacrosse problem..
Dołączył(a): N lis 11, 2007 12:14 am Posty: 357 Lokalizacja: Wrocław/Różanka
Nie pogramy, bo z samymi kijami na boisko nie można wyjść... Jeśli się Szczecińscy koledzy zorganizują, to bardzo chętnie zagram sparing, ale pierw trza sprzęt.
Trenować możemy trenować ale technicznie jesteśmy słabi... sprzęt powoli się kompletuje. Z chęcią na turniej do Pragi bym pojechał i zapewne kilka innych osób. Wtedy można by grać pod szyldem "reprezentacji Polski"na razie w zespole jest około 17 osób... planujemy jednak w najbliższym czasie większą rekrutację do tego niestety potrzebny jest sprzęt...
ej a ja mam jeszcze pytanie. Ilu Was tam gra w tym Szczecinie ? Bo mnie tez zdenerwował ten koleś szczególnie tymi tekstami o ustawianiu i treningach. Bo nawet jeśli gracie sobie 4 razy w tygodniu, to my trenujemy od września 2007... Tak jak post wyżej. Z chęcią spotkamy sie na boisku i pogramy.
Wiecej w tym glupstw niz prawdy... a on to nawet nie jest w stanie ustawic muchy .... a o meczuto nie ma nawet co gadac... bo to pewnie bardziej byloby podobe do pilkohokeja narazie ;]
Gościu sie popisał, ale ja bym wpisu nie usuwał. Jak ktoś coś głupiego zrobi to po co zacierać ślady? Tak to mógłby to kiedyś sobie przeczytać i może by jeszcze raz pomyślał nad tym co pisał. To tylko takie moje skromne zdanie
_________________ - Jak mi ktoś powie, że jestem twardy to mu wyjebie - Dlaczego?? - Bo ja nie jestem twardy, jestem kurwa niezniszczalny!
Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 [czas letni (DST)]